Search This Blog

Milan Murray | Actress

I did a quick shoot for Milan Murray when she came down to Cape Town for a holiday.  Milan is is a well known South African actress who wrote a book, KOEMELAAT, about her experiences as a new mother.  She needed photos for a poster for a one woman show, GEFOP, about the book and her experiences about being a new mother and all the changes she went thou.

If there is a photo that didn't load correctly, press the F5 key, Thanx.

xxx


From her interview on SARIE.com

Vertel van die verwerking van jou boek vir die verhoog.
Ek verwerk dit in ‘n eenvrou-stuk, "Gefop". Ek het nog nie besluit op ‘n regisseur nie. Daar is ‘n groot behoefte, veral op die platteland dat ek moet kom met die boek. Maar ek het gevoel wat dan, lees ek net uit die boek en dit is dan dit! So die stuk is ‘n lekker manier om iets meer te bied aan mense en dan bereik ek ook ‘n gehoor wat dalk nie lees nie. Ek dink aan myself eerstens as aktrise en dan as skrywer en daarom was dit vir my belangrik om die boek op die verhoog te kry.


Poster design by Agapé Studio.

Share:

2 comments

  1. Dankie Charl! Jy het die 'mal mamma' mooi vasgevang. Volgende doen ons 'n portfolio shoot - jou werk is awesome!

    ReplyDelete

Tell me what you think, please leave a comment. Please select the Name/URL option. Put your name in the NAME box, you don't have to worry about the URL box.

© Cape Town Wedding Photographer, Western Cape Wedding Photographer, Agapé Studio, Charl Smith | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig